Leif Palm

Replies
3
Voices
2
Leif Palm
Hej alla som har tillgång till denna fantastiska sida. Som en del redan säkert sett så kör vi VM fotbollen på storbilden i ladan med början ca kl 16. Sedan är det ju GP speedway från Hallstavik med första start kl 19.00. Där emellan är grillen tänd från ca 17. 03 och framåt. Som ni också säkert vet så finns det en spelpott från tidigare speedway tillfälle som ej delats ut. Var med och spela på din favorit i kvällens tävling så får du möjlighet att bjuda alla vännerna som deltar på en runda i den nu påfyllda baren. Där finns Röde Orms special tillverkade Speedway öl mm att bjuda på. Var inte så blyga nu utan skriv gärna en kommentar här så att man vet att ni läser detta forum. Annars är det ingen mening att jag håller på och skriver en massa info om ingen läser. Ses vi i kväll eller?????????
 • Edit
  Leif Palm

  Kul Gert att du är med ibland men nu på lördag är det dags igen. Med Speedway förstås. Det är stor konkurrens om intresset på lördag med bolmenmarschen , mc träffar, Namngivnings ceremonier, veteranfordons träffar mm mm men vi har två spelpottar som inte har gått ut så det kan bli mycket gott i baren för de som är med och spelar. Kl 17,07 är grillglöden på g och sändningen denna gång från Wroclaw i Polen startar 18,45 på TV3 sport och visas i klubbens fantastiska publada. Drycker mm finns som vanligt att köpa i baren och pill pill (chips, nötter mm) tar man med sig själv. Vid bra väder kanske någon medlem vill arrangera något tidigare på dagen????

 • Edit
  Gert Ek

  Jag är nere i Malmö några dar, och speedway är egentligen inte min grej. Men jag kanske kommer bara för att du gör dig allt besvär. Det ska ju belönas på nå't sätt.

  • Edit
   Leif Palm

   Tack för det Gert. Du och alla andra medlemmar är alltid välkomna även om man inte är intresserade av just speedway. Men det kan vara trevligt att träffas ändå och umgås, ta en stänkare och prata lite skit om allt och inget. Detta är ju inget jag gör för min egen skull utan för klubben ska ha "lite" aktiviteter på sommaren. Sedan "kanske" det finns andra som vill göra andra saker för klubben och dess medlemmar.